Buiten Training

Het kabinet heeft enige tijd geleden aangekondigd dat kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 t/m 18 weer buiten mogen sporten. De uitvoering van deze maatregel ligt bij de gemeentes. In overleg met de gemeente Beek, kunnen wij onze trainingen onder bepaalde voorwaarden buiten hervatten (zie ons protocol).

Als kinderen verkoudheidsklachten hebben dan mogen zij niet komen trainen.

De kinderen mogen zelf kiezen in welke sportkleding zij komen trainen, sportschoenen zijn verplicht!

Judo en Nunchaku Club Spaubeek volgt de richtlijnen voor trainingen van Judo Bond Nederland (JBN) en Stichting Nunchaku Nederland (SNN).

Deze trainingen bestaan uit:

• Individueel oefenen van technieken;
  • Beoefenen van technieken met een denkbeeldige partner of partner op
    afstand (“droog” oefenen) of schaduw trainen, eventueel in combinatie
    met kijken naar beelden en visualisatie oefeningen;
  • Budo oefeningen met hulpmiddelen i.p.v. een partner: elastieken,
    ballonnen, foamsticks, judodekens, ballen, werppoppen;
  • Budo specifieke kracht- en conditietraining;
  • Budobootcamp;
  • Individueel Nunchaku slagen oefeningen;
  • Individueel Nunchaku Kata oefeningen;
  • Individueel Nunchaku Freestyle oefeningen;
  • Individueel Nunchaku Fragmenten oefeningen.

• Géén Kumite (2 tal – gevecht) oefeningen voor zowel voor de doelgroep 7 – 12 jaar en voor de doelgroep 13-18.

Op welke manier waarborgen jullie de richtlijnen van het RIVM bij deze activiteiten?

• De Judoka’s en Nunchakuka’s worden over het veld verdeeld waarbij er
    gepaste afstand is tussen de Judoka’s en Nunchakuka’s;
  • Er is een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter tussen de trainer en de  Judoka’s en  Nunchakuka’s;
  • De les is traditioneel – frontaal;
  • Ouders kunnen kinderen brengen en halen, maar mogen niet aanwezig zijn bij trainingen;
  • Toilet- en omkleedgelegenheden zijn niet open.
  • Eigen drinken (bidon) meenemen;
  • Club trainingsmaterialen worden tussen de trainingen gereinigd;
  • Nunchakuka’s (leden) gebruiken eigen nunchaku’s. Uitwisseling van nunchaku’s en helmen is niet toegestaan

Communicatie

Per trainingsgroep wordt er een WhatsApp groep gemaakt door de trainers. Zo kunnen wij bij slechte weeromstandigheden snel met jullie communiceren.

Deze trainingen zijn gratis

Locatie

De locatie van de training is de speelplaats van Stegen 35 in Beek gelegen aan Stegen 35 in Beek.

Overzicht trainingen

Woensdag 17.00 – 18.00 Judo / Budo training 7 – 12 jaar. Max. 15 personen.
Woensdag 18.00 – 19.00 Nunchaku / Budo training 7 – 12 jaar. Max. 10 personen.
Woensdag 19.00 – 20.00 Nunchaku / Budo training 13 – 18 jaar. Max 10 personen.

Zaterdag 10.00 – 11.00 Nunchaku / Budo training 7 – 12 jaar. Max. 10 personen.
Zaterdag 11.00 – 12.00 Nunchaku / Budo training 13 – 18 jaar. Max 10 personen.