RESPECT!!!!

Andrzej Obodzinski schreef een heel mooi stuk op zijn Facebook pagina over Tristan Donga, dat we met jullie willen delen...... Net voor de wedstrijd op het HENNY EEK NUNCHAKU toernooi 2020; op zaterdag 25 januari 2020 kwam Tristan in de kleedkamer om Alexis van het tegenovergestelde Franse team sterk aan te moedigen en hem kostbaar advies te geven. Dit is een prachtig voorbeeld, onder vele andere voorbeelden van de geest van WNA broederschap. Gedrag waardig voor de hoogste Olympische normen van een grote sportman van internationaal formaat. Goed gedaan Tristan Donga....... Bedankt Andrzej Obodzinski voor deze mooie woorden! Dit staat voor RESPECT onder de nunchakuka's. Niet alleen van Tristan Donga, maar ook van de andere nunchakuka's van Judo en Nunchaku Club Spaubeek en andere clubs.