afbeelding van Miquel

Kleuter Judo gaat van start.

Vanaf 23 oktober 2019 starten de kleuterjudolessen bij Judo en Nunchaku Club Spaubeek.

Deze judolessen zijn afgestemd op 4 – 6 jarigen. Judo is een ideale manier om een kind (h)eerlijk te laten stoeien.

INHOUD VAN DE LESSEN

De kleuterjudoles bestaat uit oefeningen en spelletjes alleen, met de hele groep, maar natuurlijk ook veel met z’n tweeën.

In diverse spelsituaties worden de basisvormen van het judo bijgebracht: rollen, vallen, trekken, slepen, duwen, verplaatsen, dragen en tillen.

Nationale Sportweek 2019

In het kader van de Nationale Sportweek wordt het aantal proeflessen uitgebreid van 3 naar 5 lessen.

Tevens verloten wij een Judo of Nunchaku pak plus bijbehorende band onder de nieuwe leden.
(Ingeschreven tussen 25 september 2019 - 01 januari 2020).

Zomervakantie 2019!

Beste leden van JNCS,

In verband met de Zomervakantie zijn er geen trainingen van maandag 8 juli t/m zondag 18 augustus 2019.

Wij wensen jullie een superfijne zomervakantie en wij zien jullie graag uitgerust en fit terug op woensdag 21 augustus 2019.

Het bestuur van JNCS.

Naamswijziging

Met trots presenteren wij jullie de nieuwe naam van onze club:

Judo en Nunchaku Club Spaubeek (JNCS)

De positieve uitslag van de ledenenquete is tijdens de bestuursvergadering van 16 september unaniem positief bekrachtigd.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Het bestuur heeft gekozen voor onderstaand logo.

Wijziging Judo – Lesrooster

Vanaf 1 september 2018 komt Peter Demandt het trainers – corps versterken.

Het bestuur heet Peter van harte welkom en wenst hem heel veel succes en veel sport plezier binnen onze Club.

Peter en Chris gaan samen de Judo trainingen van het “derde uur” verzorgen. Zij hanteren het volgende schema:

Prins Tristan I

We hebben een echte prins carnaval in de club.

Tristan Donga is een fervent nunchaku-ka bij onze vereniging en is op woensdag 31 januari 2018 uitgeroepen tot Jeugdprins van "De Uule" oet Awt Gelaen.

Tijdens een drukbezochte receptie in D'n Aezel in Geleen (http://www.aezel.nl/) was er de gelegenheid om Prins Tristan te feliciteren met zijn benoeming.

Wij wensen hem en zijn familie een geweldig carnaval seizoen!

Alaaf!!! Alaaf!!! Alaaf!!!

(Ver)Nieuw(d) Bestuur Judoclub Spaubeek

Beste leden van Judoclub Spaubeek,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen 24 januari heeft Marcel Cesco Resia afscheid genomen van het bestuur van Judoclub Spaubeek. Wij danken hem voor zijn inzet als secretaris en plaatsvervangend voorzitter van het bestuur. Het bestuur heeft Saskia Geurts voorgedragen als nieuwe secretaris en Dennis van Es als nieuwe voorzitter. De Algemene Ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met beide voordrachten, hierdoor treden Saskia Geurts en Dennis van Es toe tot het dagelijkse bestuur van Judoclub Spaubeek.