Weer open en trainen per WOENSDAG 19 JANUARI 2022!!!

Beste leden, Yes we mogen weer open en trainen. Achter de schermen gaan we de komende dagen met de praktische zaken aan de slag, zodat woensdag de training hervat kan worden, hou de app, website en/of Facebook dus in de gaten. Met vriendelijke groet, het bestuur.

Stemmen Rabo ClubSupport 2021!!!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem vanaf 4 oktober 2021 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport Kies deelnemende clubs in de regio Zuid-Limburg West en omstreken: Judo en Nunchakuvereniging Spaubeek. Alvast bedankt! Het bestuur.

Zomervakantie 2021

Beste leden, wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe. En zien jullie graag weer gezond en uitgerust terug op woensdag 8 september 2021. Met vriendelijke sportgroet, het bestuur van Judo en Nunchaku Club Spaubeek

CLUBKLEDING Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek,

Vanaf het moment dat wij officieel onze naam hebben veranderd naar Judo en Nunchaku Club Spaubeek is het bestuur op zoek gegaan naar een partner met betrekking tot clubkleding voor onze Club. Wij hebben diverse gesprekken met diverse aanbieders gevoerd.

In Intersport Geleen hebben bij een betrouwbare partner gevonden voor de levering van een kwalitatief goed product.

Jack

Hervatting trainingen na de zomervakantie 2020!

Beste leden, Vanaf woensdag, 26 augustus 2020, worden de trainingen weer hervat in onze Dojo (Gymzaal Spaubeek). De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht: ▪ heeft u klachten: blijf thuis (en laat u zo snel mogelijk testen); ▪ ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen; Deze basisregels en alle andere algemene uitwerkingen zijn in ons Protocol op de website te vinden. De standaardregel is dat iedereen vanaf 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt. Dat ook geldt voor alle ouders / verzorgers die in de gymzaal komen kijken naar hun kind(eren).

Zomervakantie 2020

Beste leden, Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe. En zien jullie graag weer gezond en uitgerust terug op woensdag 26 augustus 2020. Met vriendelijke sportgroet, Het bestuur van Judo en Nunchaku Club Spaubeek

De (aangepaste) judo en nunchaku trainingen zijn hervat!!!

Goed nieuws...sinds woensdag 13 mei zijn we begonnen met (aangepaste) judo en nunchaku trainingen voor onze leden van 7 t/m 18 jaar. Dit doen we nu in de buitenlucht en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De trainingen zijn voorlopig even niet in onze vertrouwde gymzaal, maar op Stegen 35 in Beek.

Snel weer van start!

De plannen van aanpak van Judo en Nunchaku Club Spaubeek zijn goedgekeurd door de gemeente Beek. We horen z.s.m op welke locatie we kunnen starten met de trainingen. De gemeente Beek heeft de belangrijkste spelregels op een duidelijke poster gezet. We laten jullie z.s.m weten wanneer en waar de (aangepaste) trainingen plaatsvinden. Blijf gezond en Blijf fit!

Lessen geannuleerd tot 1 juni 2020 i.v.m. corona!!!

Beste leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek, In Nederland gelden vanaf 23-3-2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. We volgen deze maatregelingen uiteraard op, dit houdt in dat alle lessen komen te vervallen tot 1 juni 2020. De onderstaande geplande activiteiten worden voorlopig geannuleerd of verzet naar een later tijdstip: 04-04-2020 Interne Judo Competitie Zuid-Limburg in Bunde 15-04-2020 Vriendjes en vriendinnetjes dag 19-04-2020 Clubranbdori in Terwinselen 09-05-2020 Europees Kampioenschap Nunchaku in Ham

Corona: Lessen komen te vervallen tot 6 april 2020!!!!

Beste leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek, Zoals jullie waarschijnlijk al weten zullen wij op last van de overheid onze deuren moeten gesloten moeten houden tot minimaal 6 april. Indien er wijzigingen optreden, zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij dragen hiermee hopelijk bij aan een snelle oplossing van deze crisis en dat Nederland snel weer ‘gezond’ wordt. Blijf gezond en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Het bestuur