Stemmen Rabo ClubSupport 2021!!!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem vanaf 4 oktober 2021 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport Kies deelnemende clubs in de regio Zuid-Limburg West en omstreken: Judo en Nunchakuvereniging Spaubeek. Alvast bedankt! Het bestuur.

Zomervakantie 2021

Beste leden, wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe. En zien jullie graag weer gezond en uitgerust terug op woensdag 8 september 2021. Met vriendelijke sportgroet, het bestuur van Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Hervatting training in de gymzaal vanaf woensdag 19 mei 2021

Beek, 17 mei 2020 Beste leden, Allereerst willen wij Tim Heijnen hartelijk welkom heten als trainer bij Judo en Nunchaku Club Spaubeek. Tim zal de kleuterjudo en juniorjudo trainingen gaan verzorgen. Vanaf woensdag, 19 mei 2020, worden de trainingen weer hervat in onze Dojo (Gymzaal Spaubeek). De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht: Verder regelgeving zie bijlage. • heeft u klachten: blijf thuis (en laat u zo snel mogelijk testen); • ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen; Lestijden op woensdag : Kleuterjudo 17.15 - 18.00 Judo Junior 18.00 - 19.00

CLUBKLEDING Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek,

Vanaf het moment dat wij officieel onze naam hebben veranderd naar Judo en Nunchaku Club Spaubeek is het bestuur op zoek gegaan naar een partner met betrekking tot clubkleding voor onze Club. Wij hebben diverse gesprekken met diverse aanbieders gevoerd.

In Intersport Geleen hebben bij een betrouwbare partner gevonden voor de levering van een kwalitatief goed product.

Jack

Corona Update 22-10-2020

We leven in onzekere en ongewone tijden. Door de uitbraak van de COVID-19 pandemie is alles anders dan voorheen.

Hervatting trainingen na de zomervakantie 2020!

Beste leden, Vanaf woensdag, 26 augustus 2020, worden de trainingen weer hervat in onze Dojo (Gymzaal Spaubeek). De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht: ▪ heeft u klachten: blijf thuis (en laat u zo snel mogelijk testen); ▪ ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen; Deze basisregels en alle andere algemene uitwerkingen zijn in ons Protocol op de website te vinden. De standaardregel is dat iedereen vanaf 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt. Dat ook geldt voor alle ouders / verzorgers die in de gymzaal komen kijken naar hun kind(eren).

Zomervakantie 2020

Beste leden, Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe. En zien jullie graag weer gezond en uitgerust terug op woensdag 26 augustus 2020. Met vriendelijke sportgroet, Het bestuur van Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Kom kennis maken met Nunchaku-do!!!

Kom kennis maken met Nunchaku-do. We trainen buiten volgens RIVM richtlijnen. Locatie: Stegen 35 Beek. Training 7-12 jaar op woensdag van 18:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 11:00 uur. Training 13-18 jaar op woensdag van 19:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 - 12:00 uur. TRAINING = GRATIS Opgeven kan via secretariaat@judoclubspaubeek.nl Info: www.judoclubspaubeek.nl

De (aangepaste) judo en nunchaku trainingen zijn hervat!!!

Goed nieuws...sinds woensdag 13 mei zijn we begonnen met (aangepaste) judo en nunchaku trainingen voor onze leden van 7 t/m 18 jaar. Dit doen we nu in de buitenlucht en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De trainingen zijn voorlopig even niet in onze vertrouwde gymzaal, maar op Stegen 35 in Beek.

Snel weer van start!

De plannen van aanpak van Judo en Nunchaku Club Spaubeek zijn goedgekeurd door de gemeente Beek. We horen z.s.m op welke locatie we kunnen starten met de trainingen. De gemeente Beek heeft de belangrijkste spelregels op een duidelijke poster gezet. We laten jullie z.s.m weten wanneer en waar de (aangepaste) trainingen plaatsvinden. Blijf gezond en Blijf fit!