Kom kennis maken met Nunchaku-do!!!

Kom kennis maken met Nunchaku-do. We trainen buiten volgens RIVM richtlijnen. Locatie: Stegen 35 Beek. Training 7-12 jaar op woensdag van 18:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 11:00 uur. Training 13-18 jaar op woensdag van 19:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 - 12:00 uur. TRAINING = GRATIS Opgeven kan via secretariaat@judoclubspaubeek.nl Info: www.judoclubspaubeek.nl

De (aangepaste) judo en nunchaku trainingen zijn hervat!!!

Goed nieuws...sinds woensdag 13 mei zijn we begonnen met (aangepaste) judo en nunchaku trainingen voor onze leden van 7 t/m 18 jaar. Dit doen we nu in de buitenlucht en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De trainingen zijn voorlopig even niet in onze vertrouwde gymzaal, maar op Stegen 35 in Beek.

Snel weer van start!

De plannen van aanpak van Judo en Nunchaku Club Spaubeek zijn goedgekeurd door de gemeente Beek. We horen z.s.m op welke locatie we kunnen starten met de trainingen. De gemeente Beek heeft de belangrijkste spelregels op een duidelijke poster gezet. We laten jullie z.s.m weten wanneer en waar de (aangepaste) trainingen plaatsvinden. Blijf gezond en Blijf fit!

Lessen geannuleerd tot 1 juni 2020 i.v.m. corona!!!

Beste leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek, In Nederland gelden vanaf 23-3-2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. We volgen deze maatregelingen uiteraard op, dit houdt in dat alle lessen komen te vervallen tot 1 juni 2020. De onderstaande geplande activiteiten worden voorlopig geannuleerd of verzet naar een later tijdstip: 04-04-2020 Interne Judo Competitie Zuid-Limburg in Bunde 15-04-2020 Vriendjes en vriendinnetjes dag 19-04-2020 Clubranbdori in Terwinselen 09-05-2020 Europees Kampioenschap Nunchaku in Ham

Corona: Lessen komen te vervallen tot 6 april 2020!!!!

Beste leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek, Zoals jullie waarschijnlijk al weten zullen wij op last van de overheid onze deuren moeten gesloten moeten houden tot minimaal 6 april. Indien er wijzigingen optreden, zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij dragen hiermee hopelijk bij aan een snelle oplossing van deze crisis en dat Nederland snel weer ‘gezond’ wordt. Blijf gezond en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Het bestuur

Corona: Lessen komen te vervallen tot en met 31 maart 2020!!!!

Beste leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek, In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Als bestuur hebben we besloten om het advies op te volgen van het RIVM en van de JBN/NOC*NSF. Dit houdt in dat alle lessen vanaf nu komen te vervallen tot en met 31 maart 2020. Wij hopen op u begrip. Met vriendelijke groet, Het bestuur.

Interne Jeugd Judo Competitie Zuid Limburg op 14 maart 2020 in Echt geannuleerd!!!!

Beste judoka's, Uit voorzorgsmaatregelen, vanwege het Corona-Virus, is het verstandiger om de Interne Jeugd Judo Competitie Zuid Limburg op aanstaande zaterdag (14-3-2020) bij Hercules in Echt te verplaatsen. De precieze datum moet nog worden besproken. Maar voor nu staan er nog 2 wedstrijddagen op de planning en wordt de datum van de afgelaste wedstrijddag zo snel mogelijk naar jullie gecommuniceerd. Veiligheid en gezondheid staat op de 1e plek. Excuses hiervoor.

ECJ Grevenbicht judotoernooi op 22 maart 2020 geannuleerd!!!!

Beste judoka's, Tot onze spijt moeten wij jullie mededelen dat het 19de Beginnerstoernooi van EJC Grevenbicht, welke plaats zou vinden op zondag 22 maart 2020, niet kan doorgaan. Na onderling overleg binnen hun bestuur en met het advies van de GGD / Veiligheidsregio zijn zij genoodzaakt het toernooi af te zeggen ivm het Corona virus. Een groot sportevenement organiseren, waarbij vele mensen uit diverse regio's bij elkaar komen, is niet verantwoord.
afbeelding van Miquel

Kleuter Judo gaat van start.

Vanaf 23 oktober 2019 starten de kleuterjudolessen bij Judo en Nunchaku Club Spaubeek.

Deze judolessen zijn afgestemd op 4 – 6 jarigen. Judo is een ideale manier om een kind (h)eerlijk te laten stoeien.

INHOUD VAN DE LESSEN

De kleuterjudoles bestaat uit oefeningen en spelletjes alleen, met de hele groep, maar natuurlijk ook veel met z’n tweeën.

In diverse spelsituaties worden de basisvormen van het judo bijgebracht: rollen, vallen, trekken, slepen, duwen, verplaatsen, dragen en tillen.

afbeelding van Miquel

Nationale Sportweek 2019

In het kader van de Nationale Sportweek wordt het aantal proeflessen uitgebreid van 3 naar 5 lessen.

Tevens verloten wij een Judo of Nunchaku pak plus bijbehorende band onder de nieuwe leden.
(Ingeschreven tussen 25 september 2019 - 01 januari 2020).