Nieuws

Nationale Sportweek 2023

Op zaterdag 16 september en woensdag 20 september 2023 doet onze club mee met de Nationale Sportweek met als thema 'Sport geeft je een boost'. Op deze dagen mag iedereen komen deelnemen aan onze trainingen op deze twee dagen. Krijg jij een boost van onze sporten, dan mag je altijd nog 3x gratis komen trainen.

Kies een club!!!

Meedoen is belangrijk!!! Jeugdfonds Sport & Cultuur vreest dat de toename van armoede ten koste gaat van sport en cultuur voor kinderen. Financiële problemen dreigen bij steeds meer gezinnen. We begrijpen dat mensen de hand op de knip moeten houden. Met financiële hulp kunnen we echter voorkomen dat kinderen na de zomervakantie niet meer deelnemen aan sport en cultuur. Daarom lanceert het Jeugdfonds Sport & Cultuur ook dit jaar weer de campagne Kies een club. Belangrijk om u als ouder te laten weten dat het Jeugdfonds kan helpen zodat uw kind lid kan blijven (of worden) van onze club.

Werving bestuursleden BMV Sjpaubik!

Voor de stichting 'T Hof Van Sjpaubik doen wij een oproep om nieuwe bestuursleden te werven. Bij interesse kunt u zich melden bij: frans.keulen@gemeentebeek.nl

Kies een club!

Kinderen en jongeren hebben perspectief nodig, zijn gebaat bij het ontmoeten van leeftijdsgenoten en zich uit te leven in sport of cultuur. Steeds meer gezinnen hebben geldzorgen en kunnen de sport- of cultuurclub van hun kinderen echter niet (meer) betalen. Het fysieke, mentale en sociale effect hiervan op kinderen is groot. Ze bewegen weinig, voelen zich geïsoleerd en raken vaker gedeprimeerd. Samen kunnen we die kinderen helpen. Hoe? Door te voorkomen dat ze afhaken, omdat ze het lidmaatschap of de contributie van de club niet

Jiujitsu, een nieuwe tak van sport bij onze club!!!!

Op zaterdag 3 december 2022 starten we met jiujitsu voor beginners. Iedere zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur wordt er getraind o. l. v. Marcel Claessen. In jiujitsu komen diverse basisvormen uit het judo samen met onder andere slag-, stoot- steek- en traptechnieken, klemmen en verwurgingen. Uit deze traditionele Japanse krijgskunst is het hedendaags judo ontstaan. Maar jiujitsu gaat net een stapje verder. Dat maakt deze budovorm bij uitstek geschikt voor jeugd en volwassenen.

Grote Clubactie 2022

Beste leden, vanavond (14 september 22) komt onze penningmeester langs met de loten van de Grote Clubactie. Iedereen die loten verkoopt voor onze club, sponsort daarmee Judo en Nunchaku Club Spaubeek. We hopen dat jullie, net als voorgaande jaren, onze club willen helpen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Alvast heel hartelijk bedankt!

Nationale Sportweek 2022!!! Gratis proberen of judo of nunchaku iets voor jou is!

Judo en Nunchaku Club Spaubeek doet mee met de Nationale Sportweek van 16 t/m 25 september 2022. Op zaterdag 17 september 2022 is nunchaku training van 10 tot 11.30 uur, iedereen mag mee doen, jong of oud. Dus heb je altijd als eens willen proberen of nunchaku iets voor jou is, dan kom lekker meedoen. Trek een trainingsbroek met een T-shirt met korte mouwen aan en je bent er klaar voor. Neem wel nog slippers mee, voor in de zaal. Op woensdag 21 september 2022 is judo training van 18 tot 19 uur, iedereen mag mee doen, jong of oud.

Op weg naar een rookvrije generatie!!!

Ook Judo en Nunchaku Club Spaubeek werkt aan een rookvrije generatie. In het gebouw van de BMV mag niet gerookt worden en uiteraard in onze kleedlokalen en in onze sportzaal al helemaal niet. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen zich hieraan houdt.

Seizoen 2022

Beste leden, woensdag 7 september om 18 uur begint het nieuwe judo en nunchaku seizoen van Judo en Nunchaku Club Spaubeek. We zien jullie graag op de mat verschijnen.