Nieuws

Jiujitsu, een nieuwe tak van sport bij onze club!!!!

Op zaterdag 3 december 2022 starten we met jiujitsu voor beginners. Iedere zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur wordt er getraind o. l. v. Marcel Claessen. In jiujitsu komen diverse basisvormen uit het judo samen met onder andere slag-, stoot- steek- en traptechnieken, klemmen en verwurgingen. Uit deze traditionele Japanse krijgskunst is het hedendaags judo ontstaan. Maar jiujitsu gaat net een stapje verder. Dat maakt deze budovorm bij uitstek geschikt voor jeugd en volwassenen.

Grote Clubactie 2022

Beste leden, vanavond (14 september 22) komt onze penningmeester langs met de loten van de Grote Clubactie. Iedereen die loten verkoopt voor onze club, sponsort daarmee Judo en Nunchaku Club Spaubeek. We hopen dat jullie, net als voorgaande jaren, onze club willen helpen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Alvast heel hartelijk bedankt!

Nationale Sportweek 2022!!! Gratis proberen of judo of nunchaku iets voor jou is!

Judo en Nunchaku Club Spaubeek doet mee met de Nationale Sportweek van 16 t/m 25 september 2022. Op zaterdag 17 september 2022 is nunchaku training van 10 tot 11.30 uur, iedereen mag mee doen, jong of oud. Dus heb je altijd als eens willen proberen of nunchaku iets voor jou is, dan kom lekker meedoen. Trek een trainingsbroek met een T-shirt met korte mouwen aan en je bent er klaar voor. Neem wel nog slippers mee, voor in de zaal. Op woensdag 21 september 2022 is judo training van 18 tot 19 uur, iedereen mag mee doen, jong of oud.

Op weg naar een rookvrije generatie!!!

Ook Judo en Nunchaku Club Spaubeek werkt aan een rookvrije generatie. In het gebouw van de BMV mag niet gerookt worden en uiteraard in onze kleedlokalen en in onze sportzaal al helemaal niet. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen zich hieraan houdt.

Seizoen 2022

Beste leden, woensdag 7 september om 18 uur begint het nieuwe judo en nunchaku seizoen van Judo en Nunchaku Club Spaubeek. We zien jullie graag op de mat verschijnen.

Weer open en trainen per WOENSDAG 19 JANUARI 2022!!!

Beste leden, Yes we mogen weer open en trainen. Achter de schermen gaan we de komende dagen met de praktische zaken aan de slag, zodat woensdag de training hervat kan worden, hou de app, website en/of Facebook dus in de gaten. Met vriendelijke groet, het bestuur.

CLUBKLEDING Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek,

 

Vanaf het moment dat wij officieel onze naam hebben veranderd naar Judo en Nunchaku Club Spaubeek is het bestuur op zoek gegaan naar een partner met betrekking tot clubkleding voor onze Club. Wij hebben diverse gesprekken met diverse aanbieders gevoerd.

 

In Intersport Geleen hebben bij een betrouwbare partner gevonden voor de levering van een kwalitatief goed product.

Jack

afbeelding van Miquel

Naamswijziging

Met trots presenteren wij jullie de nieuwe naam van onze club:

 

Judo en Nunchaku Club Spaubeek (JNCS)

 

De positieve uitslag van de ledenenquete is tijdens de bestuursvergadering van 16 september unaniem positief bekrachtigd.

 

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Het bestuur heeft gekozen voor onderstaand logo.

 

afbeelding van Miquel

Prins Tristan I

We hebben een echte prins carnaval in de club.

Tristan Donga is een fervent nunchaku-ka bij onze vereniging en is op woensdag 31 januari 2018 uitgeroepen tot Jeugdprins van "De Uule" oet Awt Gelaen.

Tijdens een drukbezochte receptie in D'n Aezel in Geleen (http://www.aezel.nl/) was er de gelegenheid om Prins Tristan te feliciteren met zijn benoeming.

Wij wensen hem en zijn familie een geweldig carnaval seizoen!

Alaaf!!! Alaaf!!! Alaaf!!!

 

afbeelding van Miquel

(Ver)Nieuw(d) Bestuur Judoclub Spaubeek

Beste leden van Judoclub Spaubeek,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen 24 januari heeft Marcel Cesco Resia afscheid genomen van het bestuur van Judoclub Spaubeek. Wij danken hem voor zijn inzet als secretaris en plaatsvervangend voorzitter van het bestuur. Het bestuur heeft Saskia Geurts voorgedragen als nieuwe secretaris en Dennis van Es als nieuwe voorzitter. De Algemene Ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met beide voordrachten, hierdoor treden Saskia Geurts en Dennis van Es toe tot het dagelijkse bestuur van Judoclub Spaubeek.