Update over COVID-19

Beste leden, gisteravond was er alweer de zoveelste persconferentie, er komen versoepelingen, maar helaas nog niet voor de sport. Waarom wordt er zo lang gewacht met het openen van de sportscholen, terwijl ze eerder als enigszins essentieel werden beschouwd? Feitelijk werden sportscholen nooit als essentieel beschouwd, maar beweging in het algemeen wel. De sportscholen spelen daarin natuurlijk een belangrijke rol, maar premier Rutte benadrukte dat de eerste stap nog erg voorzichtig moet. Het land "kan niet in één keer helemaal van het slot" en daarom moeten er keuzes gemaakt worden.

Update over COVID-19

Beste leden, vanavond heeft het kabinet een update gegeven over de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het corona virus te beperken. Zoals verwacht is er van (gedeeltelijke) opening van sportscholen nog geen sprake. Op 13 april staat de volgende persconferentie gepland, hopelijk krijgen we dan groen licht om weer te mogen trainen. Wij houden jullie op de hoogte. Blijf gezond!

Update over COVID-19

Beste leden, tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag is bekend gemaakt dat de maatregelen verlengd worden tot en met 2 maart 2021. Op dinsdag 23 februari beoordeelt het kabinet welke maatregelen vanaf 2 maart nodig zijn. Helaas betekent dit voor ons, dat we tot die tijd nog steeds geen training mogen geven. Blijf gezond en sterkte voor iedereen. Het bestuur.

Update Covid 19

Beste leden,   Dinsdagavond 12 januari heeft het kabinet tijdens een persconferentie aangekondigd dat de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen worden verlengd tot ten minste dinsdag 9 februari. Dit betekent helaas dat we ook de komende weken nog niet in staat zijn onze lessen te hervatten. Voor de kerstvakantie stonden de examens gepland. Deze worden naar een later moment verplaatst. Hierover zullen we jullie op een later moment informeren.  Uiteraard houden we jullie op de hoogte. Blijf fit en gezond! Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Aangescherpte maatregelingen Covid-19

Beste (jeugd)leden, ouder(s), verzorger(s), Waarschijnlijk hebben jullie net als wij kennis genomen van de aangescherpte maatregelen in de vorm van een lock down. Dit betekent dat alle trainingen t/m 19 januari 2021 komen te vervallen. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en vooral een goede gezondheid nu en in de toekomst. Namens het bestuur en trainers, Met vriendelijke groet, Dennis van Es Voorzitter Judo en Nunchaku Club Spaubeek

CLUBKLEDING Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden van Judo en Nunchaku Club Spaubeek,

Vanaf het moment dat wij officieel onze naam hebben veranderd naar Judo en Nunchaku Club Spaubeek is het bestuur op zoek gegaan naar een partner met betrekking tot clubkleding voor onze Club. Wij hebben diverse gesprekken met diverse aanbieders gevoerd.

In Intersport Geleen hebben bij een betrouwbare partner gevonden voor de levering van een kwalitatief goed product.

Jack

Corona Update 22-10-2020

We leven in onzekere en ongewone tijden. Door de uitbraak van de COVID-19 pandemie is alles anders dan voorheen.

Hervatting trainingen na de zomervakantie 2020!

Beste leden, Vanaf woensdag, 26 augustus 2020, worden de trainingen weer hervat in onze Dojo (Gymzaal Spaubeek). De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht: ▪ heeft u klachten: blijf thuis (en laat u zo snel mogelijk testen); ▪ ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen; Deze basisregels en alle andere algemene uitwerkingen zijn in ons Protocol op de website te vinden. De standaardregel is dat iedereen vanaf 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt. Dat ook geldt voor alle ouders / verzorgers die in de gymzaal komen kijken naar hun kind(eren).

Zomervakantie 2020

Beste leden, Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe. En zien jullie graag weer gezond en uitgerust terug op woensdag 26 augustus 2020. Met vriendelijke sportgroet, Het bestuur van Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Kom kennis maken met Nunchaku-do!!!

Kom kennis maken met Nunchaku-do. We trainen buiten volgens RIVM richtlijnen. Locatie: Stegen 35 Beek. Training 7-12 jaar op woensdag van 18:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 11:00 uur. Training 13-18 jaar op woensdag van 19:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 - 12:00 uur. TRAINING = GRATIS Opgeven kan via secretariaat@judoclubspaubeek.nl Info: www.judoclubspaubeek.nl