Blogs

Seizoen 2023-2024!

Op woensdag 30 augustus 2023 gaat het nieuwe budo seizoen bij Judo en Nunchaku Club Spaubeek weer van start. We hopen dan jullie allemaal fris en fit aan te treffen, en samen gaan we er een leuk en leerzaam judo- jiujitsu- nunchaku- jaar van maken.

Tristan Donga en Tim Geurts geslaagd voor de 1ste Dan Judo!!!

In Roermond waren zondag 18 juni 2023 regionale examens 1e t/m 3e dan. Tristan Donga en Tim Geurts gingen vandaag op voor hun 1e dan (zwarte band). Beiden hebben een fantastisch examen laten zien en zijn dus geslaagd.

ONK Nunchaku in Breukelen 8-4-23

Op zaterdag 8-4-23 met een kleine delegatie naar het ONK Nunchaku in Breukelen. Hier werd Tristan Donga voor de 6de keer Nederlands Kampioen Kumite!!! Veerle Donga ging buiten verwachting van haarzelf, heel erg goed vandaag.

Henny Eek Nunchaku Toernooi 28-01-2023

Zaterdag 28 januari zijn enkele nunchakuka's naar het zalencentrum De Hanzestad in Kampen gereden voor het Henny Eek Nunchaku Toernooi 2023. Het was een lange dag (6.15 uur vertrokken en om 22.15 uur pas weer thuis), maar het was het (weer) waard.

Interne Competitie Judo Zuid-Limburg

De interne competitie Zuid-Limburg is een competitie die ervoor zorgt dat de judoka’s (van 6 tot ongeveer 14 jaar) een introductie hebben naar het wedstrijdjudo toe zonder dat ze ver hoeven te rijden en zonder dat er een “zware” druk op hun schouders ligt.

2023!!!!

Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Sportief 2023!!!

Rabobank Grote Club Actie 2022!

Eline heeft de meeste loten verkocht en kreeg hiervoor een presentje van onze penningmeester Marian. Dankjewel Eline!

Judo en nunchaku examens!

Woensdag 14 december 2022 was een super spannende dag. De judoka's en nunchakuka's mochten op examen voor een volgende band of slip. Iedereen heeft het heel goed gedaan. Kijk maar naar de foto's.

Sint en piet!!!

Sint en piet zijn speciaal naar Spaubeek gekomen om alle lieve kindertjes van Judo en Nunchaku Club Spaubeek te zien. De kinderen hadden wel wat moeite met sinterklaasliedjes te zingen, maar dat kwam misschien wel door de spanning.