Blogs

Update over COVID-19

Beste leden, Hier een update van de corona maatregelen m.b.t de persconferentie van 13 oktober. Deze maatregelen treffen ook weer de sport.

Geen Open Breukelse dit jaar!!!

Beste nunchakuka's, Helaas heeft de SNN tot hun spijt moeten beslissen dat het toernooi de Open Breukelse, dit jaar niet door kan gaan.

Grote Club Actie 2020

Wij doen mee aan de Grote Clubactie! Steun onze vereniging!

Rabo ClubSupport 2020

Beste leden, Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem vanaf 5 oktober tot 25 oktober 2020 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!!!

Gele band examen Nunchaku!

Geslaagd voor de gele band Nunchaku....van harte gefeliciteerd Phedjy!!!! Super gedaan!!!

Buiten Training

Het kabinet heeft enige tijd geleden aangekondigd dat kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 t/m 18 weer buiten mogen sporten.

Protocol buitensportactiviteiten Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Judo en Nunchaku zijn sporten die onder reguliere omstandigheden tot de binnensporten worden gerekend. In deze tijd willen wij georganiseerde en begeleide trainingen buiten plaats te laten vinden.

RESPECT!!!!

Andrzej Obodzinski schreef een heel mooi stuk op zijn Facebook pagina over Tristan Donga, dat we met jullie willen delen......

Henny Eek toernooi 2020

Op zaterdag 25 januari 2020 reisden we met enkele nunchakuka's naar Kampen om deel te nemen aan het Henny Eek toernooi 2020. Koen mocht als eerste de schakelkata 1-2 lopen. En dit deed hij ondanks zijn zenuwen echt super, wat resulteerde in een 1ste plaats!

Uitslag Grote Clubactie 2019!!!

Beste leden, de uitslagen van de Grote Clubactie is bekend. De totaalopbrengst is bekend! Meer dan 5.000 verenigingen hebben samen een bedrag opgehaald van maar liefst € 8.474.286,-. Wauw! Hiervan gaat 80% direct naar de verenigingen die loten verkocht hebben.