Blogs

Gele band examen Nunchaku!

Geslaagd voor de gele band Nunchaku....van harte gefeliciteerd Phedjy!!!! Super gedaan!!!

Buiten Training

Het kabinet heeft enige tijd geleden aangekondigd dat kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 t/m 18 weer buiten mogen sporten.

Protocol buitensportactiviteiten Judo en Nunchaku Club Spaubeek

Judo en Nunchaku zijn sporten die onder reguliere omstandigheden tot de binnensporten worden gerekend. In deze tijd willen wij georganiseerde en begeleide trainingen buiten plaats te laten vinden.

RESPECT!!!!

Andrzej Obodzinski schreef een heel mooi stuk op zijn Facebook pagina over Tristan Donga, dat we met jullie willen delen......

Henny Eek toernooi 2020

Op zaterdag 25 januari 2020 reisden we met enkele nunchakuka's naar Kampen om deel te nemen aan het Henny Eek toernooi 2020. Koen mocht als eerste de schakelkata 1-2 lopen. En dit deed hij ondanks zijn zenuwen echt super, wat resulteerde in een 1ste plaats!

Uitslag Grote Clubactie 2019!!!

Beste leden, de uitslagen van de Grote Clubactie is bekend. De totaalopbrengst is bekend! Meer dan 5.000 verenigingen hebben samen een bedrag opgehaald van maar liefst € 8.474.286,-. Wauw! Hiervan gaat 80% direct naar de verenigingen die loten verkocht hebben.

Patrick Donga, Nunchaku leraar A!!!!

Onze trainer Patrick Donga is op zaterdag 7 december 2019 geslaagd voor Nunchaku leraar A. Patrick, van harte gefeliciteerd!!! Wij zijn trots op je!

Sinterklaasviering 2019

Op woensdagavond 4 december 2019 was er een super gezellige Sinterklaasviering bij Judo en Nunchaku Club Spaubeek. De kinderen en ouders hebben genoten van alle spelletjes, koekjes en snoepjes. En natuurlijk een kadootje voor ieder kind van onze Sint!
Eric en Tim tijdens examen voor 4e Dan

Eric Boon geslaagd voor 4e dan judo

Zondag 24 november is Eric Boon samen met zijn uke Tim afgereisd naar Wijk bij Duurstede. Het is voor hun beide een spannende dag. Eric mag examen doen voor zijn 4e dan judo en Tim gaan voor hem vallen, hij fungeert als uke.
Eline wint de judoka dan de dag beker

Clubrandori Terwinselen

Zondag 10 november hebben Mike, Iris, Eline, Luca en Mika mee gedaan aan de clubrandori in Terwinselen. Dit is een vriendschappelijke uitwisseling tussen een aantal bevriende judoclubs.