Blogs

Henny Eek Nunchaku Toernooi 28-01-2023

Zaterdag 28 januari zijn enkele nunchakuka's naar het zalencentrum De Hanzestad in Kampen gereden voor het Henny Eek Nunchaku Toernooi 2023. Het was een lange dag (6.15 uur vertrokken en om 22.15 uur pas weer thuis), maar het was het (weer) waard.

Interne Competitie Judo Zuid-Limburg

De interne competitie Zuid-Limburg is een competitie die ervoor zorgt dat de judoka’s (van 6 tot ongeveer 14 jaar) een introductie hebben naar het wedstrijdjudo toe zonder dat ze ver hoeven te rijden en zonder dat er een “zware” druk op hun schouders ligt.

2023!!!!

Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Sportief 2023!!!

Rabobank Grote Club Actie 2022!

Eline heeft de meeste loten verkocht en kreeg hiervoor een presentje van onze penningmeester Marian. Dankjewel Eline!

Judo en nunchaku examens!

Woensdag 14 december 2022 was een super spannende dag. De judoka's en nunchakuka's mochten op examen voor een volgende band of slip. Iedereen heeft het heel goed gedaan. Kijk maar naar de foto's.

Sint en piet!!!

Sint en piet zijn speciaal naar Spaubeek gekomen om alle lieve kindertjes van Judo en Nunchaku Club Spaubeek te zien. De kinderen hadden wel wat moeite met sinterklaasliedjes te zingen, maar dat kwam misschien wel door de spanning.

Jiujitsu training!!!

Op 3 december 2022 was de 1ste jiujitsu training o.l.v. Marcel Claessen. We hadden een fijne opkomst van geïnteresseerden. Iedereen vond het een leuke les, we gaan ervoor!

SNN Kumite Scheidrechter cursus

Zondag 4 december 2022....de 2de helft van de SNN kumite scheidsrechter cursus en examen...wat een groep...iedereen is GESLAAGD!!! De officiële certificaten uitreiking is op 28 januari 2023 tijdens het Henny en Istvan Eek toernooi in Ijsselmuiden.

Ouder/kind training 6-11-2022

Op woensdag 16 november mochten al onze leden papa of mama meenemen naar de training om gezellig mee te trainen. Er waren heel veel ouders aanwezig. Niet alleen de kinderen deden heel goed hun best, zelfs de ouders gaven zich volledig.